10/27/2012

he's a wolf in disguise but i can't stop staring in those evil eyes

 
(se on minä, hei :'>)

Pakkanen on vihdoin tulossa, ja voi kuinka olenkaan iloinen kaikista jäätyneistä vielä vihreistä apiloista ja kylmästä kovasta asfaltista ja siinä kopisevista koroista, uudesta neuleesta ja talvialeista ja suudelmista jotka pian saan. Talvella ilma on raikas ja sitä on helpompi hengittää, maisema eleetön mutta vivahteikas: kauneus on pehmeää luonnon valmistautuessa uinumaan. Keväällä valo on jotenkin niin raakaa ja paljastaa kaiken lian ja sotkuisuuden. On omituista, että kun muut valittavat miten pimeys väsyttää - minut se saa valppaaksi ja hereille, ja kevään tullessa auringon ilmestyminen on minulle signaali joka saa keräämään itseni kokoon, vetäytymään ja väsymään. Olen pimeän lapsi, koneistoni toimii päinvastoin kuin muut.

Vaikka kiire koulussa on vetänyt hymyn huulilta, olen silti kaikin puolin hyvin onnellinen. Minulla on kaikki mitä voi toivoa, olen vapaa päättämään asioistani ja minulla on aivan ihastuttava tyttöystävä, ihan mukava koulumenestys, harrastuksia joista pidän ja niin paljon muuta. Harmikseni yksi asia on alkanut uupua: kirjoitustaito. Se on ollut niin iso osa minua, että nyt, kun esseenkin kirjoittaminen tuntuu toisinaan ylitsepääsemättömän työläältä, tunnen hukanneeni osan identiteettiäni. Mutta ehkä se on tuulettumassa, kuten polilla sanottiin, ja palaa takaisin kun on aika. (Sain muuten vihdoin mahdollisesti terapeutin, soitan hänelle maanantaina.)

Olen kuunnellut parasta musiikkia (imagine dragons, ellie goulding, fun, soley ymsyms), syönyt parasta ruokaa ja ollut parhaassa seurassa. Olen myös keskittynyt hiukan piirtämiseen, ja luultavasti tulette näkemään nykyisen projektini piakkoin täällä kunhan se valmistuu. Kirjojakin on aina liikaa ja aikaa niiden lukemiseen liian vähän. Toivon vielä osaavani valokuvata paremmin, ottavani kuvia joissa aurinko kultaa hiukset ja saa kohteen uppoamaan taustaan - mutta minun taidoillani se ei kyllä ole kovin mahdollista. Yritän silti parhaani.

Nauttikaa tekin alkavasta talvesta!

7 kommenttia:

kettu kirjoitti...

olet luultavasti kaunein kenet olen nähnyt. ikinä. ja olen minä nähnyt paljon.

Maija kirjoitti...

oho, kylläpäs musiikkimaku natsas! ps kaunis!

sokerikeiju kirjoitti...

Oletpas kaunis! Sellaisella vähän salaperäisellä, hätkähdyttävällä tavalla. Silmäsi ovat vangitsevat. :)
Kauheaa ajatella, miten rumana olet itseäsi pitänyt - aivan turhaan!

Minäkin olen aika tuuliajolla... Kirjoittaminen on takunnut koko nuoruusajan ja etenkin viime aikoina se on todella häirinnyt. Minne kadotin sen lapsuuden inspiraation?

Ihana kuitenkin kuulla, että olet onnellinen. :)

TIM kirjoitti...

olet kaunis
ja nuo hiukset! oi. ihanat.

taina kirjoitti...

sä oot niin kaunis, ihanat silmät ! (:

lumia kirjoitti...

kettu: Olen sanaton. Kiitän.

Maija: Vooi, sehän kiva! Kiitti (:

sokerikeiju: Aww, kiitos paljon. Mun silmät on kyllä rumimmat mitä ihmisellä voi olla :'D
Kirjoittaminen on tosiaan usein vaikeaa. Se on surullista.

TIM: Kiitos paljon ♥

taina: Kiitos :')

lostmind kirjoitti...

hei pieni. en tiedä käytkö enää koskaan täällä, olet luultavasti lopettanut. olen kaivannut tekstejäsi, ja olet ollut mielessäni, vaikkei me edes tunneta. en ole varma oletko koskaan lukenut blogejani, niitä on ollut niin kamala määrä, etten enää itsekään muista.

tänään tapahtui kuitenkin merkittävä juttu. olen monesti ihastellut blogiasi ja törmännyt aina hämmästelemään omakuvaasi (joka tässä postauksessa on). olet niin kaunis. mutta niin. tänään... luulin että näin sinut. mikä tosin on mahdotonta, koska ethän sinä minun koulussani voi olla.. vai voisitko sittenkin? (etkö ole kuitenkin 18-19vuotias..?) oli miten oli, hämmästyin. vaikka tuo tyttö, jonka näin, ei olisikaan ollut sinä, on ihmeellistä sekin, että kasvosi ovat painuneet muistiini niin hyvin.

jos satut ikinä koskaan palaamaan takaisin bloggeriin ja huomaamaan, että sinulle on tullut yksi kommentti, laittaisitko minulle sähköpostia? tonightimlost@gmail.com

blogini voit käydä kurkkaamassa täältä: epatodellisetminuutit.blogspot.com