(tunnetko minut?)

Netissä kaikki on mahdollista, sekin että joku in real life -tuttu löytää blogiini ja saa selville kaiken, mitä en olisi halunnut välttämättä jakaa. Jos tajuat, että itse asiassa tunnet minut, pyydän:

Kuten ehkä jo uteliaisuuttasi olet huomannut, tämä paikka on minun henkireikäni ja tahdon pitää sen sellaisena ilman ikäviä seurauksia. Täällä kerron kaiken siitä, mitä ajattelen, mitä maailmassani on ja miltä tuntuu olla minä. Se, mitä blogiini kirjoitan, on 99-prosenttisesti totta (loppu tahattomasti väritettyä ja kaunisteltua). Ymmärrät siis ehkä, että en halua tätä kaikkien silmille. (Saatat nyt miettiä, miksi en kirjoita normaalia päiväkirjaa, jota ainakaan kukaan ei näkisi. Blogimaailma kuitenkin on minulle niin iso juttu, ettei sitä yksi vihko korvaa.) Toivon, että pidät blogini omana tietonasi etkä levitä sitä ympäriinsä.

Olisi myös mukavaa, jos jotakin kautta kertoisit minulle löytäneesi tänne. Haluan tietää, kuka on selvillä salaisuuksistani ja elämästäni. Pidä asia kuitenkin meidän kahden välisenä.

Kiitos!