kirjoittajasta

- Tekstin takana on hiukan yksinäinen 18-vuotias tyttö, joka käy lukiota ja asuu keskellä kaikkea, mutta on uskomattoman avuton.

- Masennus ja jonkinlaista syömishäröilyä, keittiödiagnooseina estynyt persoonallisuus sekä aspergerin piirteitä.

- Tarve analysoida ihmisiä ja asioita, minkä jotkut kokevat kiusallisena ja epämiellyttävänä.

- Seronil 40mg ja ketipinor 10mg

- Ujo, uusia ihmisiä ja tilanteita vierastava, varovainen, omituisiin asioihin leimautuva, empaattinen, herkkä, miellyttämisentarpeinen, toisinaan rohkea ja jääräpäinen, perfektionisti, pessimisti, kömpelö, ristiriitainen.

- Melko tavallinen perhe, asuu äitinsä ja omituisen kaksosveljensä kanssa. Äiti lihava ja höpsö, isä urheilullinen, tervehenkinen ja asiallinen. Menneisyydessä perheväkivaltaa molempien toimesta ja ikuiset jäljet isän kontrolloivasta otteesta.


- Intohimoina kirjoittaminen, kauniit kuvat ja kauneus, hevoset, tanssi, leipominen ja ruoanlaitto, bloggaus, rakastaminen, kirjallisuus, psykologia sekä hyvän tekeminen.

- Haaveammatteina vaihtelevasti kirjailija, psykologi sekä jonkinlainen taiteilija ja auttaja.

- Seurustellut katsun kanssa pitkään.

- Taipumus sotkea kaikki, mihin menee mukaan.

- Keskiarvo korkeimmillaan 9,5. Peruskoulun päättötodistus 8,84 kevään 2011 laskukauden takia.

- Harrastaa lukemista, kirjoittamista, piirtämistä, amatöörivalokuvausta, eksymistä, tarkkailua, junalla matkustamista, lohtushoppailua, naistenlehtiä, miettimistä, pätemistä, lusmuamista, terveysvouhotusta, syömistä, ruoanlaittoa, valittamista ja musiikin kuuntelua.

- Viime aikoina herännyt kiinnostus elokuvia kohtaan: suosikkeja american beauty, bambi, black swan, fight club, into the wild, juno, the skin i live in ja vuosaari.


 - Suuri palo kirjallisuutta kohtaan, siksi kirjablogi ja muuta sekalaista aiheeseen liittyvää projektia. Suosikkikirjoja baby jane, ennen päivänlaskua ei voi, harry potterit, nälkäpeli-trilogia, ihana meri, kellopeli appelsiini, parvekejumalat, poika raidallisessa pyjamassa, poikani kevin, siilin eleganssi ja tyttö joka muuttui lasiksi.

- Sekalainen musiikkimaku.

- Epätasaista alamäkeä koko elämä, mutta varsinainen masennus alkuvuodesta 2010.

- Enon itsemurha 7. maaliskuuta 2011.

- Laihtunut/laihduttanut kymmenisen kiloa kesän ja syksyn 2011 aikana.

- Keväällä 2011 oli vaarana, että peruskoulun päättötodistus jäisi saamatta ja lukiohaaveet jouduttaisiin vuodeksi kuoppaamaan. Selvisi kuitenkin kuin ihmeen kaupalla jäätyään kotiopetukseen. Tyttöystävän tuella suuri merkitys ponnistelussa.

- Ja koska teitä kuitenkin kiinnostaa:
pituus 162,5cm
paino
62kg [x] - bmi 23,5
61kg [x] - bmi 23,1
60kg [x] - bmi 22,7
59kg [x] - bmi 22,3
58kg [x] - bmi 22,0
57kg [x] - bmi 21,6
56kg [x] - bmi 21,2
55kg [x] - bmi 20,8
54kg [x] - bmi 20,5
53kg [x] - bmi 20,1
52kg [x] - bmi 19,7
51kg [x] - bmi 19,3
50kg [x] - bmi 18,9