6/22/2012

ja enkeli lapsien oli kaunis mut hiljainen


Sain jälleen haasteen, kiitos LizzEmmy! Ohjeet ovat tutut:

Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their "tagger" and post it on their blog. Then, choose 11 new people to tag and link them in your post. Create 11 new questions for the people you tag to answer. Do not tag back to the person who has already tagged you.

1. Millainen oli ensimmäinen paras kaverisi?
Hän asui naapurissani, oli melko rasavilli ja suurisuinen ja hyvin laiha. Hän halusi kokeilla kaikkea hullua ja oli oikeastaan hyvin erilainen kuin ujo ja varautunut pikku-lumia. Sellaisessa seurassa kasvoin, kunnes ala-asteella hän muutti "kauas" viereiseen kaupunkiin ja yhteydenpito katkesi.
 
2. Kaunein paikka jossa olet käynyt?
Hyvin vaikea. Suomen maaseutu on kaunis.
 
3. Lempikirjasi, miksi?
Minulla on paljon suosikkikirjoja. Heti potterien jälkeen - jotka eivät vaadi paljonkaan perusteluja - yksi lemppareistani on kira poutasen ihana meri, jonka kaikki nuoret laihduttajat varmaan ovat joskus lukeneet. Sen kieli on jotain uskomatonta, aivan täydellistä, ja se kertoo herkän tarinan (hieman naiivin tosin, mutta se on vain ihastuttava piirre tässä tapauksessa) hyvin herkästä aiheesta.
 
4. Lempimusiikkiasi?
Tästäkin on mahdotonta sanoa vain yhtä tiettyä. Tällä hetkellä olen erityisen ihastunut imogen heapiin, chisuun, the beatlesiin, say anythingiin ja pinkiin.
 
5. Miksi bloggaat?
Voisin kirjoittaa esseen tästä. Kun muutama vuosi sitten tutustuin blogimaailmaan, en olisi uskonut, miten tärkeä siitä minulle myöhemmin kehittyy. Se oli sitä aikaa, kun olin jo kyllästynyt virtuaalitalleihin ja päiväkirjoihin, olin siis otollinen maaperä uudelle hysterialle. Pääasiassa kirjoitan blogia, koska se muodostaa huomattavan osan kaikista sosiaalisista kontakteistani, niin surkeaa kuin se onkin; koska haluan nähdä ja kirjoittaa jotain kaunista; koska haluan olla hyödyksi muille. Blogi on minulle ikään kuin täyteprojekti sillä välin, kun päässäni muhii tuleva romaani, jonka kimppuun en vielä uskalla käydä. Lisäksi tietysti puran tänne sieluni, mikä tekee kaikesta paljon helpompaa ja kevyemmin kannettavaa.


6. Mikä tuo iloa elämääsi?
Harva asia, mutta ne jotka tuovat, saavat jatkamaan.
Ihmiset ja heidän antama huomionsa.
Luonto ja kaikki visuaalisesti kaunis.
Hyvät kirjat ja elokuvat.
Se, että olen ajatteleva olento.
 
7. Tärkein ihminen elämässäsi?
Tätä ei kukaan ikinä arvaa. Tyttöystäväni.
 
8. Lempiajanvietettäsi?
Makaan lattialla ja olen kuin en olisikaan.
 
9. Millainen olet luonteeltasi?
Olen sosiaalisesti katsoen vaikea ihminen, ja uskon, ettet haluaisi olla ystäväni. Olen ujo, liiankin herkkä, varovainen ja sekä henkisesti että fyysisesti kömpelö. Tilanteet, joissa joudun olemaan tekemisissä ihmisten kanssa, ovat minulle usein hyvin kuormittavia. Osaan harvoin olla seurassa oma itseni. Tapanani on mennä ärsyttävyyteen asti asioiden miettimisessä ja analysoinnissa. Jos jotain hyvää luonteestani pitää etsiä, olen empaattinen, hyväntahtoinen, ajattelevainen ja nöyrä.
 
10. Jos saisit päivän ajan olla kuka vain, kuka olisit ja miksi?
Hyvin haastava kysymys. En tiedä, osaanko vastata. Olen elämäni aikana toivonut niin monesti olevani joku muu, etten pysy laskuissa. Sanotaan nyt vaikka, että joidenkin ihanien bloggaajien elämä kiinnostaisi minua. (Vaikka tiedän, että moni antaa blogissaan huomattavan paljon positiivisemman kuvan elämästään kuin mitä se oikeasti on.)
 
11. Missä olet hyvä?
Olen kaiketi hyvä kirjoittamaan, koska pidän siitä, ja myös piirtämään. Joudun myös paljon tarkkailemaan sosiaalisia tilanteita sivusta, joten olen oppinut havainnoimaan ihmisten välisiä suhteita, heidän motiivejaan, luonnettaan ja tunnetilojaan. (Hassua. Jos minulta olisi vuosi sitten kysytty samaa, en olisi kyennyt vastaamaan yhtään mitään.)


En haasta ketään, koska olen niin monta haastetta jo saanut eikä ole järkeä antaa jokaista samoille ihmisille. Pidän kuitenkin kysymyksiin vastaamisesta, ja jos teillä vain on ikinä mitään mitä haluaisitte tietää, saa rohkeasti kysyä!

3 kommenttia:

CYPORG kirjoitti...

Kijoitat tosi kauniisti :) Muistin sua blogissani http://cyporg.blogspot.fi/2012/06/ich-liebe-dich.html

Oot varmaan saanut tän ennenkin niin ei ole pakko tehdä :)

Ilja kirjoitti...

Mullakin on sulle pieni palkinto blogissani. (:

lumia kirjoitti...

Kiitos teille! :3