4/08/2012

i've lived a lot of different lives, been different people many times

here you sit on your high-backed chair
wonder how the view is from there
i wouldn't know 'cause i like to sit
upon the floor, yeah upon the floor 



Kun alati pyöristyvä veli sanoo reisieni hyllyvän kun kävelen, minä naurahdan ylenkatsovasti, suljen huoneeni oven takanani ja annan kyynelten sulattaa kasvoni. Omituiset unet juoksevat perässä yhä, pitkästä aikaa otettu ketipinor turruttaa vielä pitkään aamulla jolloin syön kylmiä mansikoita ja vatsaystävällistä, joskin sokerista, jogurttia. Samalla kun hämmennän kattilassa savuavaa jauhelihaohramössöä, katson ulos jossa kuiva asfaltti kutsuu juoksemaan, kohta minä sinne menenkin, olen jo melkein terve. Vatsataudin aikana katosi kaksi kiloa, joita en tosin vielä merkitse ylös koska ne varmaan tulevat takaisin. Valitettavasti.

Sisälläni jokin kaipaa huiskuhäntäisiä kettuja vihreässä maassa, jossa ollaan kohteliaita eikä teoilla ole ikäviä seurauksia. Niitä valkoisia ruusunnuppuja, tiedättehän, viattomia lintusia ja musiikkia joka saa kovimpiakin kokeneen hymyilemään. Maata, jossa sielut lentävät vapaana ilman pidikkeitä jotka salpaavat meitä täällä. Täällä me kaikki kannamme samaa, mustaa harmaata väritöntä elämää ja asioita joita muut eläimet eivät murehdi.

Astun pian taas arjen kahleisiin, siihen upottavaan järveen joka kuivuu ajan mittaan kokoon ja jonka rannalle kalat jäävät kyljelleen suu auki. Toisinaan toivon, että edes arjen ulkopuolella olisi jotakin sykähdyttävää, muutakin kuin se makea joka tarttuu inhottavasti, ja myös muuta kuin ihana tyttöystäväni jota ikävöin jatkuvasti.

(Onneksi ainakin tämä saa mielialan lähemmäs kiharakarvaisia kettuja.)

4 kommenttia:

leijatyttö kirjoitti...

saat halauksen ♥

lumia kirjoitti...

kiitos ♥

freckles kirjoitti...

kiitos kauheasti kommentista. en tiedä mitä sanoa sinulle. olet kaunis. kirjoitat upeasti. olet täydellinen juuri tuollaisena. <3

lumia kirjoitti...

freckles: ole hyvä vain, ja kiitos kovasti kauniista sanoistasi ♥