4/26/2012

i'm not freak, i just keep fightin' to stay cool on these streets


En harmikseni voi sanoa, että minulla on mennyt hyvin. Syön jatkuvasti makeaa ja lempipuuhani on nukkuminen, aamullakin haluan jäädä höyhensaarille ja unohtaa koulun ja niin olen nyt kolmena aamuna tehnytkin. En saa enää olla pois, en saa pudota kursseilta. Enää muutama viikko kesälomaan, se helpottaa.

Vihaa ja tyytymättömyyttä ja myrkkysammakoita äidin suusta tänään, minä pidätän itkua ja kysyn takaisin miks sun pitää purkaa kiukkuas muhun, en oo tehny sulle mitään ja vastauksena vihainen ei kaikki johdu susta vaikka niin luuletkin. Olen kuulemma laiska, en liiku ja syön epäterveellisesti. En vain osaa olla hänelle täydellinen, hän on tyytymätön myös itseensä, tiedän sen. Hän ei ymmärrä, millaista jatkuvaa taistelua minuna oleminen vaatii. Ei ole helppoa hoitaa koulua ja sitten vielä jaksaa kuntoilla, olla sosiaalinen, tehdä kotitöitä ja olla kaikin puolin moitteeton teini-ikäinen.

Ehkä kuitenkin menen lenkille huomenna, en ole liian pitkään aikaan tuntenut jalkojeni liitävän ja hyvän olon kumpuavan koko kehoon, hiussuonista raajoihin ja jokaiseen varpaaseen. Tiedän etten liiku tai syö hyvin, mutta minusta on kamalaa kuulla se lihavan äitini suusta, hänellä olisi terveytensä kanssa paljon enemmän tekemistä kuin minulla jos nyt oikein ilkeitä ollaan.


Parvekkeeltamme löytyi tänään alaston barbie-nukke. Se ei ole minun, en ole nähnyt sitä koskaan ennen; se tuijotti minua sinisillä silmillään ja sen sotkuinen tukka oli letillä, ruskea kuminen vartalo jossa vyötärö kurottu äärimmilleen. Luulen, että joku on tuonut sen sinne, ehkä yläkerran ihmiset jotka muutenkin inhoavat meitä. Koin nuken symbolina jollekin hyvin pahalle tai ainakin pahaa enteilevälle, toivon, toivon vain niin kovasti ettei se ollut mitään. Ihmisiä pitää pelätä eniten, he voivat olla kamalia.

Musiikki on tuonut kauniita vahvoja ajatuksia ja leijaillut tajuntaani illalla ennen nukahtamista. Olen soittanut erityisen paljon lady gagaa, joka on upea esimerkki vahvasta, itsevarmasta naisesta. Olenkin niin iloinen että born this way -levy kertoo siitä, miten olla itsevarma omana itsenään. Hair ja scheiße ovat tämänhetkisiä suosikkejani, ne kertovat niin hienosti ja samalla vähän koomisesti itsensä etsimisestä ja hyväksynnän hakemisesta.


i just want to be free
i just want to be me
and i want lots of friends
that invite me to their parties

(Anteeksi huono kirjoitusasu. Voi, teitä on niin paljon, olette ihania.)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hoen aika monelle ihmiselle kuinka ihania ja upeita he ovat omina itsinään (hyvää suomea) ja sama koskee sinuakin. olet niin paljon parempi kuin uskotkaan, ei muilla ole varaa arvostella. olet niin hurjan lahjakas ja kaunis, oikeasti.

jos joku ei hyväksy sinua sellaisena kuin olet ei hän ole huomiosi arvoinen. hyväksyntää on luonnollista hakea, mutta vääriltä ihmisiltä ei kannata, sillä siitä tulee vain paha mieli ja kamala sotku siivottavaksi.

paljon jaksamisia ja halaus.

BlushFace kirjoitti...

Rakastan blogiasi, kirjoitat niin h*lvetin kauniisti ja kuvat on ihania, kokonaisuus täydellisyyttä!

lumia kirjoitti...

tipahtanut: Voi kiitos niin paljon kauniista sanoistasi, olen hyvin otettu. En osaa oikein edes sanoa miten paljon arvostan sanojasi. Oikein paljon jaksamisia ja halaus sinnekin päin.

BlushFace: Vooi, kiitos sinulle, oletpa ihana!