5/18/2012

with the lights out, it's less dangerous

Äiti osti minulle korun ja tästä lähtien mahdollisimman usein kaulassani keinuu yksisarvinen, hopea ja terävä ja niin kevyt. Kevään hyviä puolia on ainakin, että voi lähteä shortsit jalassa ulos vain huomatakseen, että ulkona onkin kymmenisen astetta, mutta taistella silti kapeilla kaduilla tuulta vastaan ja irvistää tahattomasti vastaantulijoille. Ja paistaa ranskalaiset uunissa liian mustiksi, tehdä manteleista ja aurinkokuivatuista tomaateista pihvi hampurilaisen väliin. Unelmoida muutosta vastapäiseen taloon ja jännittää, onnistuuko se pian.

On kai myös ihan ok stressata koulusta ja olla tyytymätön syömisiinsä, olla haluamatta suomen maailmanmestaruutta ja jättää hiukset liian usein pesemättä. Ja kaivata syksyä kaiken sinitaivaisuuden ja aurinkolasisuuden keskellä, odottaa täysikuuta ja jäätyneitä lehtiä, takapihan kuolleita puita. Lukea liikaa vääriä kirjoja, jättää toiset kesken ja varata toisille kunniapaikka keskeltä kirjoituspöytää.

Kesällä aion tehdä ainakin seuraavaa
  • olla välillä tavoittamattomissa, poukkoilla metsissä hyttysistä välittämättä
  • suudella kultaani entistäkin rakastavammin ja astua yhdessä lampiin ja meriin
  • ostaa lisää eläimiä kaulaani, kevyitä, teräviä ja värikkäitä
  • tallentaa kameraani kauniita hetkiä
  • toteuttaa hetken mielijohteesta tulleita päähänpistoja
(psst, meme, tarkoitukseni oli vastata sähköpostiisi mutta se jäi. kirjoitan sinulle pian :3)


Jos joku on kiinnostunut, minulta on mahdollista pyytää tilaustöitä. Piirrän mitä vain, maisemia en tosin kovin mielelläni. Eniten kokemusta minulla on naisen kasvojen ja hevosten piirtämisestä. Olisi  hyvä, jos etsisit mallikuvan valmiiksi itse. En tarvitse mitään palkkioksi, mutta jos käytät kuvaa netissä, laita mukaan linkki blogiini tai sähköpostiini. Yleensä minulla menee yhteen työhön aikaa viikon verran (5-10h). Tällä hetkellä minulla on omiakin projekteja, joten ota huomioon etten aivan välttämättä ihan heti saa työtäsi valmiiksi. Ota myös huomioon, etten ole käynyt missään kuvataidekouluissa ja olen täysin amatööri piirtämisen suhteen, joten en takaa häikäiseviä tuloksia.

3 kommenttia:

Kelvoton kirjoitti...

olet suloinen.

lumia kirjoitti...

kiitos :3

henskupauliina kirjoitti...

Mun täytyy sanoo, että mä oon iha rakastunu tähä sun blogiin, itelleni on valjennut tässä myöskin oma seksuaalisuuteni. Itekkin käyny läpi vaikka ja mitä pienen elämäni aikana. Jos sua kiinnostaa nii käy toki myös vierailemassa mun blogissa, se olis mulle iso juttu www.iwantspeciallife.blogspot.com