1/25/2011

neonsade silmään kirvelee


Kuluneet päivät olen koonnut palapelejä, nukkunut kellon ympäri mutta ollut siitä huolimatta väsynyt, puhunut tunteja puhelimessa, yrittänyt lähteä lenkille mutta ollut sitten liian hyvä keksimään jonkin tekosyyn olla lähtemättä, leiponut mutakakkua, käynyt satunnaisina päivinä koulussa, tuijottanut tanssikilpailua tv'stä, eronnut tyttöystävästäni, selannut aikakauslehtiä, katsellut valokuvia, kierrellyt kirjastoissa, törmännyt tuttuihin epämiellyttävissä tilanteissa, lukenut ihana meri -kirjaa äidinkielen tutkielmaa varten ja haaveillut pusuttelusta katsun kanssa.

Suhderintamalla on ehkä tapahtunut eniten. Erosimme nupun kanssa ihan sopuisissa tunnelmissa, vaikka tietysti meitä molempia jäi alitajuntaan kaivamaan kaikki se, mitä olimme yhdessä kokeneet. Joka tapauksessa en olisi ikinä uskonut pystyväni pääsemään erosta näin nopeasti yli, vaikka suhde ei järin pitkä ollutkaan. Kaikkein kummallisinta on se, että minulla on melkein heti joku uusi. Eihän tässä ole mitään järkeä. Mutta niin se vain on, rakkaus tekee ihmeitä eikä se tunne rajoja. Se ei tiedä, ettei uutta suhdetta saisi aloittaa heti erottuaan. Se ei tiedä, että tästä saattaisivat kärsiä sekä läheiseni että eksäni. Se tietää vain, että tuo on minulle se oikea enkä saa päästää häntä menemään.

Voisin kirjoittaa katsusta parisataasivuisen romaanin, mutta koska sitä ei kukaan jaksa lukea, yritän tiivistää tunteeni häntä kohtaan vähän lyhyempään muotoon. Katsu on miellyttävä ihminen pelkän keskustelunkin pohjalta, hän ottaa keskustelukumppanin niin hämmästyttävän hyvin huomioon mutta silti jaksaa panostaa omiin vastauksiinsa - olen huomannut, että tässä asiassa oikeastaan kaikki keskustelukumppanini ovat ainakin joissain määrin alisuoriutuneet (en tiedä, luultavasti vaadin ihmisiltä liikaa). Hän on empaattinen, eläytyvä, hurmaava ja vielä todella hyvännäköinen persoona, sanat eivät oikein riitä hänen kuvailemiseensa, mutta joku aivan ihana ja ainutlaatuinen ja paras tapaus on nyt kyseessä.

Nyt ei riitä aikaa muiden asioiden kertoilemiseen, toivottavasti ehdin taas mahdollisimman pian kirjoitella uudelleen. Hyvää yötä pupuset!

Ei kommentteja: