8/13/2012

on the back of a hurricane that started turning when you were young

 
they say the devil’s water
it ain’t so sweet 
you don’t have to drink right now 
but you can dip your feet 
every once in a little while

- astrid swan: when you were young (cover)

Se kun kaikki näyttää kauniilta, pilvet hymyt murjotukset eläimet rakennukset, niin että siihen kaikkeen sokaistuu, se on minulle uutta. Kuin kirkas valkoinen valo, niin puhdas ja viaton. Sellainen elämä on minulle nyt, enkä osaa sanoa mitä on tapahtunut, olen vain alkanut elää. Olen luopunut vanhasta, piikeistä ja surusta ja itsesäälistä.

Syksy on uusien harrastusten aikaa, niinpä minäkin vihdoin pääsen hevosen selkään, oi sitä odotan, sitä tuoksua kun talliin astuu ja tuntokarvaisia tuhisevia turpia työntyy käytävälle. Niiden lumoavat silmät, niiden rauhallinen tuoksu ja siro ylväys, haluan päästä taas näkemään ja koskemaan ja ikuistamaan. Uudet ratsastushousut tuntuvat sileiltä jalassa ja hanskat untuvaa, kuin joku pitäisi kädestä kiinni ja olisi lämmin. Kirjatkin ovat taas ystäviäni, luen kutakin vuorotellen etteivät toiset pahastuisi, niitä on niin paljon, minun oma kirjakennelini joka mellastaa huoneessani. Yritän myös piirtää, mutta se ei aina onnistu.

Epämääräinen kaipaus valtaa joskus, mutta elän sen kanssa, ja usein myös ilman sitä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Älä kaipaa entistä, odota tulevaa. ♥

kissakala kirjoitti...

Ihanaa, että olet alkanut näkee kolikon kääntöpuolen. Sain kaiken kauneuden ja ihanuuden, mitä elämällä on tarjottavana. Pidä siitä kiinni.

lumia kirjoitti...

Neela: Kiitos tästä ♥

kissakala: Koetan pitää, ja uskon että pidän, sillä tämä kääntöpuoli on kaunis ja kiiltävä.