1/28/2012

whoever put on this music had better quick sharp remove it

Olen tuntenut itseni rumaksi ja huokaillut koulutehtäville, luullut mokanneeni filosofian esseen mutta saanutkin siitä täydet pisteet, piirtänyt tarkkaa maailmankarttaa koska maantieto on tylsää. Syönyt epäsäännöllisesti ja epäterveellisesti, ravitsemusterapeutin kanssa kävi niin että hän oli kirjoittanut ajan väärin, se olisi ollut tuntia myöhemmin. Olin hyvin loukkaantunut huomatessani, että hän otti minun ajallani vieraan, paljon laihemman tytön sisään, enkä uskaltanut sanoa mitään. Lähdin pois pää painuksissa.

Pakkanen tuo poskille jääkukkia, saa ehkä hymyilemään, minä pidän kylmästä. Lainaan ystävälle pipoa koska en itse tarvitse sitä, en ole herkkä tuntemaan kylmää. Maanantaina koittaa mukava päivä, minä ja neljä (ehkä viisi) ystävääni tulemme luokseni ja leivomme ja vietämme ihanan illan. Ensimmäinen kerta vapaa-ajalla koko uuden kaveriporukan kanssa. Toivon, että olen heille aidosti tärkeä.

Olen huolissani katsusta, jonka stressi on vienyt mennessään ja syönyt kaiken ilon, onneksi viikon päästä voin ottaa hänet syliini ja kietoa turvaan ja olla ihan lähellä. Silloin on myös vuosipäivämme, se onnen päivä kun vuosi sitten näimme ensimmäisen kerran, olimme ensimmäisen kerran lähekkäin ja jo silloin tunsimme olevamme vanhat tutut. Oi lukio pääty pian, niin hän pääsee luokseni jäädäkseen.

Väsymys kietoo ahnaita sormiaan ympärilleni, elämä on raskasta ja nuoren filosofin elämä vielä raskaampaa, ei tiedä mikä on totta ja mihin uskoa ja mitä tehdä. Ei voi luottaa kuin siihen, että on yksi ajatteleva sielu, joka pohtii näitä ajatuksia ja näkee kaiken tällaisena. Silti kauneus, vaikka se olisi kuvitelmaani, on pysäyttävää ja saa kulkemaan eteenpäin.

1 kommentti:

Kelvoton kirjoitti...

minun pahasta olostani tietää jo liian moni. olen silti miettinyt, että sinun kanssasi olisi mukava puhua jostakin. ihan sama mistä.